fbpx

A 10 legvarázslatosabb karácsonyi úticél Európában

Utazzon el képeskönyvbe való tájakra, ünnepi hangulatba öltözött, nyüzsgő városokba! A bécsi vagy a prágai hangulatot már jól ismerjük, de érdemes kicsit távolabb is kalandozni!

Bécs – Ausztria

Európa kis ékszerdoboza itt található a szomszédunkban! Járja be az ország legrégebbi karácsonyi vásárát, vagy válogasson a különböző helyi kézművesek által készített ajándékokból a Karlsplatznál.

Rothenburg Ob Der Tauber – Németország

„A romantikus út” a régi római úton, és a háború után épült a város szívében.

Koppenhága – Dánia

A híres mesemondó, Hans Christian Anderson tette híressé Koppenhágát, amely Önt is el fogja varázsolni macskaköves utcáival.

Oulanka Nemzeti Park – Lappföld

Az Oulanka Nemzeti Park lélegzetelállító tájak egyedülálló keveréke, amely különleges partok, zubogó vízesések, folyóvölgyek és fenyőerdők téli vadonját alkotja.

Reykjavík – Izland

Reykjavíkot decemberben mindig elárasztja a karácsonyi hangulat. A város számos hagyományt megünnepel ilyenkor, amelyek középpontjában a béke és a harmónia, valamint Izland hagyományai állnak. Sok piac, koncert és hihetetlen kivilágítás pompázik a városban.

Villars – Svájc

Ha Ön a téli sportok szerelmese, akkor ez a svájci Alpokban található falu tökéletes választás az Ön számára. Itt található egy 270 km hosszú sípálya és hópark a freestyle snowboardozáshoz, illetve éjszakai síelésre is van lehetőség.

Bruges – Belgium

November és december a legjobb hónapok Brugge meglátogatására, a varázslatos parkok, a csodálatos középkori építészet, valamint a lenyűgöző terek felfedezésére.

The Cotswolds – Anglia

A Cotswolds-ban a szállodák is különleges szezonális élményeket teremtenek vendégeik számára. A Millhouse Hotelben páldául, amely Kinghamben található, énekekkel, teakülönlegeségekkel, és éjféli finomságokkal készül.

Kelta kastélyok – Írország

falak hangulatát és a modern kényelem remek keverékét testesítik meg.

Riga – Litvánia

Riga gyönyörű városában kezdődött a fa díszítésének klasszikus karácsonyi hagyománya. A belvárosban felfedezheti a gyönyörű karácsonyi vásárt, amely helyi ételeket és lett kézműves termékeket kínál.

Kedvet kapott az utazáshoz?

Keressen minket, és segítünk! Megszervezzük az utazását a legapróbb részletekig, több, mint 5 000 elégedett törzsutassal magunk mögött. Kövesse Facebook oldalunkat és legyen naprakész, hiszen ott tudjuk a leghamarabb eljuttatni a legfrissebb információinkat.

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél