fbpx

A világ legszebb magánszigetei

Ha szeretne kicsit kiszakadni a társadalomból, és szívesen elveszne egy privát üdülőhely örömeiben, a tökéletes választás egy magánsziget lehet az Ön számára, ahol valóban kipróbálhatja, milyen hogyha elszigeteli önmagát a társadalomtól paradicsomi körülmények között.

Íme a 12 legszebb magánsziget:

1. Royal Belize, Dangriga, Belize

Érezze magát királyi körülmények között a Royal Belizeben! Az éjszakánként 11.500 dollárba kerülő ötcsillagos üdülőhelyet egyszerre csak egy foglaláshoz tervezték. A foglalás három villát foglal magában, amelyek 16 fő elszállásolására alkalmasak, valamint egy szakács és személyzet is helyet kaptak. Itt lehetősége van kajakozni, snorkelezni, búvárkodni, illetve autentikus módon saját lándzsa segítségével homárra vadászni a parton.

2. Fowl Cay, The Exumas, Bahamák

A Fowl Cay üdülő összesen 6 villát kínál az idelátogatóknak egy 50 hektáros területen, Minden villához tartozik egy saját golfkocsi, illetve egy motorcsónak. A szigeten együtt úszhat a part mentén éldegélő malacokkal meglátogathatja az egyik James Bond filmből ismert Thuderball barlangot, vagy lazíthat a Staniel Cay Yacht Clubban, amelyet a celeb énekes, dalszerző, Jimmy Buffet tett híressé.

3. Brother Island, El Nido, Fülöp-szigetek

Ezt a szigetet El Nidóban éjszakánként 350 dollárért lehet bérelni. A Small Darocotan néven is ismert szigetet természetes korallzátony veszi körül. Benne van egy bambuszerdő, dzsungel és egy strand, amely állítólag minden évszakban megváltoztatja alakját. Egy olyan épületben szállhat meg, ahol összesen 16 ember aludhat. Mivel egyszerre csak egy foglalást kezelnek, a szigeten csak a vendéglátó, a személyzet és a séf tartózkodik.

4. Necker Island, Virgin-szigetek, Karib-tenger

Éjszakánként 102 000 dollárért nyaralhat egy olyan szigeten, mint David Beckham, Mariah Carey, Jimmy Fallon, Oprah Winfrey és Kate Winslet. Ne feledje, hogy ezért az összegért az egész szigetet kibérelheti, és fitneszórákkal, úszó sushi bárral, négy különböző étteremmel, wellnesskezelésekkel, tenisszel, vízi kalandokkal és jógával egészíti ki. Emellett megnézheti a flamingókat, az óriás teknősöket, a leguánokat és a makikat is.

5. Båtholmen Island, Hvaler, Norvégia

Ennek a 2,5 hektáros szigetnek egy kis piros házikója van, amelyben 5 ember fér el. Nincs víz bekötve (bár látogatását megelőzően ingyenes vizet kaphat a közeli élelmiszerboltban). Gyertyákat, könyveket, játékokat és a szabadtéri játszóházat is használhatja. Kis privát strand és egy kis motorcsónak is rendelkezésre áll a horgászathoz. Az ételeket a kert kandallójában és grillben főzheti meg önmagának.

6. Urraca Private Island, Punta Laurel, Panama

Panama partjainál ennek a privát szigetnek hat, napelemes mangrove-bungalója van. Ezek az öko-házak a jól ismert Zapatilla Cays közelében találhatóak. Az állatbarátok egyszerűen imádni fogják a közelben található Majomsziget Alapítványt, az árva majmok különleges otthonát. A közeli Ngäbe faluból származó nők gondoskodnak a vendégekről, akik a ngäbe-i gazdák és halászok szezonális gyümölcseiből és frissen fogott tengeri finomságokból vacsorázhatnak.

7. Pločica Island, Dalmácia, Horvátország

A környéken a partokhoz tartozó 1185 sziget közül csak négy tucatnak van világítótornya. Az 1887-ben épült világítótorony kiemelkedik az alacsony, sík terepből. Pihenhet vagy olvashat a fügefák árnyékában, búvárkodhat, úszhat, sporthorgászhat, és ellátogathat az itt található többi strandra. Alkonyatkor láthatja a közeli világítótornyokat is, amelyek fényesen ragyognak.

8. Fregate Island Private, Inner Islands, Seychelle-szigetek

Ez az eldugott paradicsom 16 mahagóni villával rendelkezik. Megtalálható egy gyógyfürdő, jakuzzi, privát golfkocsik, fehér homokos strandok, a saját végtelenített medencék és a borospince. Ellátogathat a Seychelle-szigetek Magpie Robin kápolnába, és az óriás Aldabra teknősök után kutathat az üdülőhely természettudósával. Jelentkezhet a delfinek, bálnák és cápák felfedezésére, vagy bemerülhet az Indiai-óceánba, és segíthet a helyieknek a korall művelésében.

9. Lizard Island, Queensland, Ausztrália

Ez az egyetlen üdülőhely a Lizard Island Nemzeti Parkban. A Nagy Korallzátonyon található, amelyet gyönyörűen szegélyezi a természetes korall és a kék-zöld lagúna. Fedezze fel a két tucat strandot, és menjen búvárkodni. Ha természetben jár, túrázzon, sznorkelezzen, vagy evezzen üvegfenekű kajakban, és nézze meg a trópusi halakat és az óriási kagylókat is. Végül vegyen igénybe egy wellnesskezelést és lazítson a 40 villa és lakosztály egyikében, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal.

10. Song Saa, Koh Rong Archipelago, Kambodzsa

Az öko-luxus vízen lebegő villákat helyi építők készítették helyi alapanyagokból. Nádfedeles tető, ágyneműs baldachinos ágy, újrahasznosított bútorok, figyelemre méltó dekoráció és saját medencék találhatók. Sétáljon kéz a kézben, tartson szünetet, hogy megnézze a romantikus naplemente látványát, majd menjen vacsorázni. A víz alatti étteremben és bárban helyi burratát kóstolhat, amelyet a közeli szárazföldi tejgazdaságban készítettek.

11. Petit St. Vincent, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek

A 15 hektáros trópusi szigeten 22 két hálószobás villa és egy hálószobás házikó található. Nincsenek telefonok, Wi-Fi vagy TV. A vendégek zászlókkal kommunikálnak a személyzettel. Búvárkodhat, jógázhat, és élvezheti a balinéz vezetésű luxus gyógy- és wellnessközpontot. Vacsorázzon a forss tenger gyümölcseit és kóstoljon díjnyertes borokat mindkét étteremben, majd fogyasszon el egy egzotikus koktélt a Goatie’s tengerparti bárban, amely emlékezetes kilátást nyújt az érintetlen vizekre.

12. Pangkor Laut Resort, Lumut, Perak, Malajzia

Végül, ez a fényűző, 300 hektáros üdülőhely egy régi esőerdő közepette várja Önt, amelyet fehér homokos strandok határolják. Továbbá kertek, dzsungelösvények, úszómedencék és romantikus kis helyek teszik különlegessé a naplemente nézését. A sziget nagy része még mindig háborítatlanul megmaradt.

Négy órás autóútra és 20 perces motorcsónakútra van szükség ahhoz, hogy elérje ezt a helyet a Kuala Lumpur repülőtérről. A híres operaénekes, Pavarotti 2002-ben vett részt a az üdülő megnyitásán, és Ön is éjszakázhat a róla elnevezett lakosztályban.

Kedvet kapott az utazáshoz?

Keressen minket, és segítünk! Megszervezzük az utazását a legapróbb részletekig, több, mint 5 000 elégedett törzsutassal magunk mögött. Kövesse Facebook oldalunkat és legyen naprakész, hiszen ott tudjuk a leghamarabb eljuttatni a legfrissebb információinkat.

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél