fbpx

A Karib-tenger TOP 5 legjobb RIU szállodái és üdülőhelyei

Az 1953-ban alapított RIU leginkább all-inclusive üdülőhelyeiről ismert. A lánc első Mallorcán megalapított szállodája óta 19 országban mintegy 100 üdülőhelyet nyitott. A RIU szállodáinak többsége Mexikóban, a Karib-tengeren és a Földközi-tengeren található, és legfőbb jellegzetességük trópusi stílusú építészeti megoldásaiban rejlik.

Mivel számos komlexumuk található a tengerparton, az RIU all-inclusive kínálatának egy része kiterjed a vendégek vízi sporteszközök, például kajak és szörfdeszkák használatára is. A RIU üdülőhelyeinek többségében gyerekklubok és nappali szórakoztató programok állnak a fiatalabb generációk számára, valamint felnőttek kényelmi szolgáltatásai, például gyógyfürdők, éjszakai klubok és esti bemutatók is. 2010-ben a szállodacsoport kibővítette portfólióját, és megnyitotta első városi szállodáját – a RIU Plaza-t – Panama Cityben.

Vajon melyek a legjobb szállodái a RIU-nak?

A mi top 5 kedvencünk között vannak a következők:

1. Hotel Riu Palace Jamaica

A jamaicai Montego-öbölben, a Sangster nemzetközi repülőtértől mindössze 3 mérföldre északnyugatra található Hotel Riu Palace Jamaica, amely egy all-inclusive, kizárólag felnőtteket fogadó üdülőhely. A vendégek edzhetnek a fitneszközpontban, spa kezeléseken vehetnek részt a Renova gyógyfürdőben (felár ellenében), illetve pihenhetnek a szaunában vagy a pezsgőfürdőben. A vendégek továbbá lazíthatnak a három medence mellett (amelyek közül kettő rendelkezik úszó bárral).

2. Hotel Riu Palace Macao

A Punta Cana bávarói üdülőhelyén található Hotel Riu Palace Macao közvetlenül a fehér homokos tengerpart mellett helyezkedik el. Az all-inclusive, csak felnőtteket fogadó üdülőhely le fogja nyűgözni azokat is, akik inkább a medencében csobbanának egyet. A szállodában továbbá elérhető egy spa különböző szolgáltatásokkal, illetve olyan sportolási lehetőségek, mint például tenisz, szörfözés és sznorkelezés.

3. Hotel Riu Palace Aruba

Az Aruba északnyugati szélén, a Palm Beach mentén fekvő Hotel Riu Palace Aruba 450 vendégszobát és lakosztályt kínál kétszemélyes vagy king méretű kétszemélyes ággyal, műholdas TV-vel, minibárral és italautomatákkal. A lakosztályok erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, kilátással az óceánra. Az all-inclusive szobaárak tartalmazzák a reggelit, az ebédet és a vacsorát a szálláshely öt éttermében, valamint italokat a különféle bárokban, beleértve a kaszinóbárt és az úszóbárt az egyik medencénél.

4. Hotel Riu Palace Antillas

A Hotel Riu Palace Antillas Aruba északnyugati részén található, Oranjestadtól kevesebb mint 11 kilométerre északnyugatra. Mind a 482 lakosztály ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel, minibárral, italautomatával, kávéfőzővel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Valamint az alkoholos italokra és öt étteremben való fogyasztásra is az all inclusive szobaárak vonatkoznak.

5. Hotel Riu Palace Tropical Bay

A Hotel Riu Palace Tropical Bay all-inclusive élményt kínál a nyugati Jamaica Bloody Bay partján. A komplexum nagyszerű hely gyerekek számára is a gyermekklub, és négy medencéje (köztük egy csak a gyerekek számára) és a strand közelében található játszótér miatt is. Gyerekes és gyermek nélküli vendégek az üdülőhely 452 jól felszerelt szobáján és lakosztályában lazíthatnak, amelyek központi légkondicionálással, kanapékkal ellátott társalgókkal, minibárral, italautomatákkal és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel rendelkeznek. Ha megéhezne, Riu éttermeiben a világ minden tájáról élvezheti a japántól az olasz konyháig.

Forrás: https://travel.usnews.com/Hotels/b-RIU_Hotels_Resorts/Caribbean/

Kedvet kapott az utazáshoz?

Keressen minket, és segítünk! Megszervezzük az utazását a legapróbb részletekig, több, mint 5 000 elégedett törzsutassal magunk mögött. Kövesse Facebook oldalunkat és legyen naprakész, hiszen ott tudjuk a leghamarabb eljuttatni a legfrissebb információinkat.

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél