fbpx

Télből a nyárba biztonsággal!

Repülősutak hírek – 2021. január 22.

Kedves leendő utazó!

Különleges egzotikus desztinációk, kedvező foglalási feltételekkel! Ajánlataink előtt olvassa el beutazási információinkat:

ZANZIBÁR

Dzsungelszafari, fenséges gótikus építészet, lenyűgöző tájak, gazdag kulturális örökség, egzotikum – ez Zanzibár, egy szigetcsoport közvetlenül Kelet-Afrika partjainál. Zanzibár titokzatos sziget, egyszerre találkozhatsz a jelennel és a szövevényes múlttal. Ráadásul itt egész évben nyár van, az emberek közvetlenek és barátságosak, hisz ahogy ők mondják: az élet szép és gondtalan. Zanzibáron tavaly tavasszal újraindult a nemzetközi forgalom. Tanzánia eltörölte a 14 napos karanténkötelezettséget, negatív PCR teszt bemutatása sem szükséges a beutazáshoz! Érkezéskor a repülőtéren testhőmérséklet ellenőrzést végeznek, amennyiben tünetek mutatkoznak, egy teszt elvégzésére, pozitív eredmény esetén pedig 14 napos izoláció betartására kötelezik az utazót.

Dominikai Köztársaság most ingyenes COVID-19 biztosítással

Végtelen hosszú, vakítóan fehér homokos strandok, a türkizkék tenger és a karibi hangulat. A karantén nem kötelező az érkezést követően, ugyanakkor a repülőtéren hőmérséklet vizsgálatot végezhetnek. Belépés előtt minden utas köteles egy regisztrációs űrlapot kitölteni. Az űrlap a következő linken érhető el: https://eticket.migracion.gob.do/. Az űrlap kitöltése után minden utas kap egy egyedi QR-kódot, amelyet leszálláskor kell bemutatnia. Az űrlap bármikor kitölthető, akár a reptéren is. A Dominikai Köztársaság 2021 áprilisáig meghosszabbította az ingyenes COVID biztosítási programját is. Koronavírusos fertőzés esetén az összes bejövő utasnak (állampolgárságtól vagy nemzetiségtől függetlenül) a helyi önkormányzat megtéríti tartózkodásuk meghosszabbításával, a jegyek megváltoztatásával vagy a hazaszállítással kapcsolatos költségeket, valamint készpénzt biztosítanak vészhelyzet esetén.

A Maldív-szigetek kormánya 2020. júliusától megnyitotta határait a turisták előtt. A legjobb szállodákban, luxus körülmények között pihenheti ki magát az utazó, a szállodák szigorú egészségügyi szabályok betartása mellett várják ismét vendégeiket. Magyar állampolgárok számára Magyarországról a Maldív-szigetekre az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás: a turista célú beutazás feltétele egy, az indulást megelőző 72 órában elvégzett negatív COVID-19 PCR teszt felmutatása angol nyelven.Az utazóknak az indulást megelőző 24 órában egy online angol nyelvű részletes egészségügyi nyilatkozatot (Travel Health Declaration) kell kitölteniük, mely a belépéshez szükséges.

FOGLALJA LE AKCIÓS UTAZÁSÁT!

Kattintson a fenti gombra, vagy az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

info@repulosutak.com +36 70 380 8504 , +36 1 430 1778

ZANZIBÁR – budapesti indulással Emirates járatával

2021.március 10. 8 éjszaka

Dhow Inn
félpanzió
illetékkel 1 főre: 1.288 EUR/fő-től
(kb. 476.560 Ft/fő-től)

ZANZIBÁR budapesti indulással EMIRATES járatával

2021.március 24. 8 éjszaka

Karafuu Beach Resort & Spa
all inclusive
1 főre illetékkel: 1.689 EUR/fő-től
(kb. 624.930 Ft/fő-től)

Dominikai Köztársaság budapesti indulással Condor járatával

2021. március 15. 7 éjszaka

Bahia Principe Grand Bavaro
all inclusive
1 főre illetékkel: 1.329 EUR/fő-től
(kb. 491.730 Ft/fő-től)

Dominikai Köztársaság budapesti indulással Condor járatával

2021.március 17. 7 éjszaka

Melia Caribe Beach Resort
all inclusive
illetékkel 1 főre: 1.499 EUR/fő-től
(kb. 554.630 Ft/fő-től)

MALDÍV-SZIGETEK budapesti indulással Condor járatával

2021. február 27. 7 éjszaka

Paradise Island Resort & Spa
félpanzió
1 főre illetékkel: 1.789 EUR/fő-től
(kb. 661.930 Ft/fő-től)

MALDÍV-SZIGETEK budapesti indulással Condor járatával

2021. február 22. 7 éjszaka

Royal Island Resort & Spa
félpanzió
1 főre illetékkel: 1.919 EUR/fő-től
(kb. 710.030 Ft/fő-től)

A fenti árak a következőket tartalmazzák:
repülőjegy, szállás, ellátás, transzfer, illeték

Az ár a következőket NEM tartalmazza:
biztosítások.

Az utazásszervezők az árak változtatási jogát fenntartják. Foglalás nem készült, az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.
A feltüntetett képek csupán illusztrációk.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél