fbpx

A legszebb körutazásaink

Repülősutak hírek – 2021. február 5.

Kedves leendő utazó!

2021-ben is fantasztikus körutazások várják Önt Európa legszebb helyeire, valamint  a Szentföldre!

A Baltikum apró, de lenyűgöző országok történelmi városkákkal, középkori, barokk és art nouveau emlékekkel, érintetlen természettel, végtelen tengerpartokkal!

A Skót Felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness és a skót szoknya legendája, egy pohár skót whisky és a misztikus történelem mind felfedezésre csábít Pünkösdkor!

A Balkán-félsziget 4 országának látnivalóival ismerkedhet meg, vadregényes hegyvidékek, tavak, tengeröblök, bájos kisvárosok, római kori romok, bizánci templomok kíséretében.

Látogassanak el a Szentföld legfontosabb látnivalóihoz, Galilea vidékére, Jeruzsálembe és a Holt-tengerhez. A tartalmas körutazást Eilat tengerpartján pihenhetik ki.

Ne feledje, a feltüntetett árak már tartalmazzák az illetéket!

FOGLALJA LE AKCIÓS UTAZÁSÁT!

Kattintson a fenti gombra, vagy az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

info@repulosutak.com +36 70 380 8504 , +36 1 430 1778

Ír körutazás látogatással Észak-Írországban
csoportos körutazás

2021. szeptember 21 – 28. 8 nap/7 éjszaka

reggelivel
illetékkel 1 főre: 448.900 Ft/fő-től

Fedezze fel velünk a Smaragdsziget zöldellő tájait, barangoljon óceánparti sziklákon, tengerparti utakon, tavak, várromok és bájos városkák között, a nap végén pedig igyon meg egy Guinnesst a helyi pubban, a vidám helyiek dalolását hallgatva!

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 7 éjszakára reggelivel, belépők, programok a leírás szerint, reptéri illeték

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók (helyszínen fizetendő), biztosítások

A Nápolyi-öböl kincsei
csoportos körutazás

2021. október 01-04. 4 nap/3 éjszaka

félpanzióval
1 főre illetékkel: 276.900 Ft/fő-től

A nyüzsgő nagyváros, Nápoly és a sziklafalakon meghúzódó, mesébe illő kisvárosok, a félsziget szebbnél szebb természeti szépségei örök élményt nyújtanak mindazok számára, akik csak egyszer is itt jártak!

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy 10 kg-s fedélzeti poggyásszal, szállás 3 éjszakára félpanzióval, transzferek, programok a leírás szerint, hajójegy, reptéri illeték

A részvételi díj nem tartalmazza: feladott poggyász (kb 25 000 Ft/10 kg vagy kb. 30 000 Ft/20 kg-os csomag, belépők a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő kb 50 EUR/fő), biztosítások

Baltikum gyöngyszemei: Vilnius-Riga-Tallinn
csoportos körutazás

2021. június 12 – 17. 6 nap/5 éjszaka

reggelivel
illetékkel 1 főre: 231.900 Ft/fő-től

Apró, de lenyűgöző országok történelmi városkákkal, középkori, barokk és art nouveau emlékekkel, érintetlen természettel, végtelen tengerpartokkal!

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 5 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, reptéri illeték.

A részvételi díj nem tartalmazza: belépőjegyek a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő, kb 40 EUR/fő), borravalók, biztosítások

Skócia legszebb várai, kastélyai Pünkösdkor
csoportos körutazás

2021. május 20 – 25. 5 nap/4 éjszaka

reggelivel+1vacsora
1 főre illetékkel: 332.900 Ft/fő-től

A Skót Felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness és a skót szoknya legendája, egy pohár skót whisky és a misztikus történelem mind felfedezésre csábít! 6 napos körutunk Skócia legjelentősebb látványosságait öleli fel, tartson velünk Pünkösdkor!

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek személyenként egy feladott 10 kg-os poggyásszal, szállás 5 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, reptéri illeték

A részvételi díj nem tartalmazza: belépőjegyek a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő, kb. 90 GBP/fő), borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 10 GBP/fő), biztosítások, fakultatív félpanzió

Észak-Macedónia, Albánia, Koszovó és Montenegró
csoportos körutazás

2021. június 06 – 13. 8 nap/7 éjszaka

félpanzióval ( 2.naptól)
illetékkel 1 főre: 266.400 Ft/fő-től

A Balkán-félsziget 4 országának látnivalóival ismerkedünk, vadregényes hegyvidékek, tavak, tengeröblök, bájos kisvárosok, római kori romok, bizánci templomok kísérik utunkat.

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 7 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, reptéri illeték

A részvételi díj nem tartalmazza: 10 kg-os feladott poggyász: kb 10 000 Ft/db, 20 kg-os feladott poggyász: kb.20 000 Ft/db, belépőjegyek a nevezetességekhez (kötelezően fizetendő): 28 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb 25 EUR/fő), biztosítások

Izraeli körutazás pihenéssel Eilat tengerpartján
csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

2021. május 04 – 12. 9 nap/8 éjszaka

félpanzióval
1 főre illetékkel: 546.900 Ft/fő-től

Látogassanak el a Szentföld legfontosabb látnivalóihoz, Galilea vidékére, Jeruzsálembe és a Holt-tengerhez. A tartalmas körutazást Eilat tengerpartján pihenhetik ki.

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek feladott poggyásszal, 8 éjszaka szállás félpanzióval, programok a leírás szerint, belépőjegyek, reptéri illeték

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő), biztosítások

Az utazásszervezők az árak változtatási jogát fenntartják. Foglalás nem készült, az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.
A feltüntetett képek csupán illusztrációk.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél