fbpx

Gyermekár már 149 eurótól a Magic Life szállodákban

Kedves leendő Utasunk!

A TUI MAGIC LIFE szállodákban, júliusi budapesti indulással a kedvezményes gyermekár (16 éves korig) 149 €-tól érhető el!

A beleki régiót a gyönyörű türkizkék tenger látványa, a zöld fenyvesek és a golf pályák határozzák meg. Az itt található szállodák nagy többsége hatalmas területen helyezkedik el.

FOGLALJA LE AKCIÓS UTAZÁSÁT!

Kattintson a fenti gombra, vagy az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

info@repulosutak.com +36 70 380 8504 , +36 1 430 1778

Dizalya Palm Garden 5*

TÖRÖK RIVIÉRA
– budapesti indulással

TUI Magic Life Belek 5*
all inclusive

2021. július 11 – 18.
7 éjszaka

2 felnőtt + 1 gyermek (16 éves korig)
3 főre illetékkel: 2.160 EUR

A 594 szobás szálloda kb. 25 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 12 km-re Belek központjától, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton található. A szobák 2-3 szintes villaépületekben találhatóak. A napágyak, matracok, napernyők és strandtörölközők térítésmentesen vehetőek igénybe a medencénél és a tengerparton. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. A szórakozásról animációs és sport programok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (térítés ellenében, előfoglalás szükséges), szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók.
A szállodát elsősorban családoknak és pihenni vágyóknak ajánlunk.

Eftalia Aqua 5*

TÖRÖK RIVIÉRA
– budapesti indulással

TUI MAGIC LIFE Masmavi 5*
all inclusive

2021. július 11 – 18.
7 éjszaka

2 felnőtt + 1 gyermek (16 éves korig)
3 főre illetékkel: 2.525 EUR

A 595 szobával rendelkező szálloda kb. 30 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 6 km-re Belek belvárosától, közvetlenül a homokos-köves tengerparton. A tengerparthoz stég is tartozik. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (térítés ellenében – előfoglalás szükséges), bárok várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedencék és vízi csúszdák található. A napágyak, napernyők, matracok és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen. A szórakozásról animációs és sportprogramok gondoskodnak. Térítés ellenében internet kávézó, üzletek, szobaszerviz, orvosi ellátás, mosoda, wellness szolgáltatások, konferenciatermek.
A prémium kategóriájú szállodát az igazi luxust kedvelőknek ajánljuk.

 

A fenti árak a következőket tartalmazzák:
repülőjegy, szállás, ellátás, transzfer, illeték.

Az ár a következőket NEM tartalmazza:
biztosítások.

Az új Flex Tarif szolgáltatással utasainknak lehetőséget biztosítunk, hogy kötbérmentesen töröljék vagy módosítási díj nélkül átfoglalják a befoglalt utazásukat legkésőbb 14 nappal az indulás előtt.

Várható menetrend: Sun Express járatával

Budapest: 11:35 Antalya: 15:00
Antalya: 09:10 Budapest: 10:45

Jelenlegi beutazási szabályok Törökországba: érvényes védettségi igazolvánnyal (függetlenül az oltás típusától vagy a betegségen történt áteséstől), illetve ezekkel a személyekkel együtt utazó, oltással nem rendelkező 18 év alatti gyermekek szabadon beutazhatnak Törökországba. A védettségi igazoláson szereplő útlevélszámnak meg kell egyeznie az utazó érvényes útlevélszámával! Ennek hiányában 6 éves kortól 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt szükséges. Az utazás megkezdése előtt kötelező regisztráció szükséges: https://register.health.gov.tr

Az utazásszervezők az árak változtatási jogát fenntartják.
Foglalás nem készült, az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes.
A hírlevélben feltüntetett képek csupán illusztrációk.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél