fbpx

Tenerife az őszi szünetben

Kedves leendő utazó!

FOGLALJA LE AKCIÓS UTAZÁSÁT!

Kattintson a fenti gombra, vagy az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

info@repulosutak.com +36 70 380 8504 , +36 1 430 1778

Dizalya Palm Garden 5*

Hovima Jardin Caleta 3*
Tenerife – budapesti indulással

félpanziós ellátással
2021. október 23.
8 nap / 7 éjszaka

Részvételi díj 1 főre illetékkel:
855 EUR/fő

A Hovima Santa Maria egy kiváló ár-érték arányú hotel Costa Adeje egyik legszimpatikusabb részén. A nagyszerű szobaelosztásnak köszönhetően alkalmas nagyobb társaságok kényelmes elhelyezésére is, csakúgy, mint pároknak és családoknak.

Eftalia Aqua 5*

Sol Tenerife 4*
Tenerife – budapesti indulással

félpanziós ellátással
2021. október 23.
8 nap / 7 éjszaka

Részvételi díj 1 főre illetékkel:
905 EUR/fő

A visszajáró vendégek körében közkedvelt szálloda. Ideális választás családoknak, baráti társaságoknak és pároknak is. A szálloda kiváltságos helyen, közvetlenül az óceánparton található, 3 medencével (2 felnőtt és 1 gyermek), tágas étkezőkkel
( fő étterem, La Palapa Bár, medencebár és lounge bar) rendelkezik.

Cesars Resorts Side 5*

Labranda Bahia Fanabe Villas 3*
Tenerife – budapesti indulással

All inclusive ellátással
2021. október 23.
8 nap / 7 éjszaka

Részvételi díj 1 főre illetékkel:
989 EUR/fő

A Labranda Fañabé Villas ámulatba fogja ejteni: gyönyörű kertek a napozóteraszok és medence körül, ahol garantáltan ki fog kapcsolódni. A hotelt kifejezetten ajánljuk családoknak, pároknak. Ha ezt a hotelt választja, Tenerife egyik legjobb üdülő paradicsomában pihenhet.

Quattro Beach Resort 5*

Alexandre Hotel Gala 4*
Tenerife – budapesti indulással

félpanziós ellátással
2021. október 23.
8 nap / 7 éjszaka

Részvételi díj 1 főre illetékkel:
1.015 EUR/fő

Playa de las Americas központjában található Tenerife déli részén ez a hihetetlenül sokoldalú és változatos üdülőközpont. Ideális hely családi nyaralásokhoz, baráti társaságoknak is megfelel.

Seaden Sea Planet 5*

Be Live Experience La Nina 4*
Tenerife – budapesti indulással

félpanziós ellátással
2021. október 23.
8 nap / 7 éjszaka

Részvételi díj 1 főre illetékkel:
1.059 EUR/fő

Az Atlanti-óceán partjához közel eső hotel a Fañabé strand közvetlen közelében Costa Adején. A modern és a kényelmes szálloda kiváló választás egy All Inclusive álomnyaraláshoz, akár családjával, vagy párjával utazik Tenerifére.

Seaden Sea Planet 5*

Barcelo Tenerife 5*
Tenerife – budapesti indulással

félpanziós ellátással
2021. október 23.
8 nap / 7 éjszaka

Részvételi díj 1 főre illetékkel:
1.189 EUR/fő

 Barceló Tenerife***** egyedülálló módon ötvözi az exkluzív szolgáltatásokat a gyönyörű természeti környezettel. A hotel közvetlenül a tengerparton fekszik. A vulkanikus táj ihlette szálloda beolvad a tájba, jeles képviselője Tenerifén a fenntartható turizmus iránti elkötelezettségnek. Kifejezetten ajánljuk pároknak, baráti társaságoknak, akik szeretnének luxus körülmények között pihenni.

A fenti árak a következőket tartalmazzák:
szállást a megadott ellátással, repülőjegyet közvetlen járatra, 1 db 20 kg-os feladható
poggyászt, 1 db kézipoggyászt (mérete: 40cm x 30cm x 20cm) szállításának a díját, reptéri illetékeket és foglalási díjat, repülőtér-hotel-repülőtér transzfert, magyar nyelvű telepített idegenvezetőt, valamint szintén magyar nyelvű 24 órás hotline elérhetőséget.

Az ár a következőket NEM tartalmazza:
fakultatív programokat, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást és az útlemondási biztosítást.

Az utazásszervezők az árak változtatási jogát fenntartják. Foglalás nem készült, az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. A feltüntetett képek csupán illusztrációk.

A legjobb gyerekprogramok Tenerifén – amiket a szülők is élvezni fognak!

Hogyan érdemes gyerekkel eltölteni az időt Tenerifén? Mi sem egyszerűbb: számos program várja a legkisebbeket is és a kamaszokat is ezen a szigeten. Most összegyűjtöttem a legjobbakat, hogy kedvére és gyermeke korának megfelelő programok közül választhasson.

Látogasson el az izgalmas Aqualandba
Playa de las Americasban található az egész család szórakozását biztosító csúszdapark. A kamikaze csúszdától a zárt “kígyócsúszdáig” sok élmény várja. Külön kialakított területen sekély vizű medencék és bébi csúszdák várják a legkisebbeket. Az Aqualand egyik leglátványosabb mutatványa, a naponta kétszer megrendezett delfin show, amely közel 45 perces. Ez után lehetősége van közös fotót készíteni a delfinekkel (külön díj ellenében).

Bálna- és delfinnézés
Egy hajókirándulás Tenerife partjainál egyedülálló élmény! Élvezze az autentikus arab vitorlás hajó nyújtotta kényelmet, gyönyörködjön a Kanári-szigetek vizeinek élővilágában, bálnákban, delfinekben, egy kis szerencsével tengeri teknősökben, vízimadarakban, vagy repülőhalakban. Fedezze fel Tenerife partvidékét Puerto Colontól Los Gigantes hatalmas szikláiig, fürödjön a híres Bahia de Masca öbölben, miközben élvezheti a napsütést és az óceán csendjét. A hajó méreteinek köszönhetően kényelmesen élvezheti a kirándulást, melynek során a legénység ebéddel is várja.

Loro Park
Az exkluzív egész napos vezetett túra a Loro Parque-ban egyedülálló élmény, amelynek során valóban felfedezheti a Loro parkot. A 10:00 órakor induló túra azt is bemutatja Önnek, hogy mi zajlik a kulisszák mögött! A túra során megtekintheti az egyedülálló papagáj- és oroszláfóka show-t is, valamint megismerheti a Loro Parque minden titkát! Ebédjét az egyik legjobb tenerifei étteremben fogyaszthatja el, a Brunelli’s Steakhouse-ban. Végül a látogatást a delfinek és az orkák lenyűgöző bemutatóival fejezheti be.

Tudományos és Világegyetem Múzeum
Az űr rajongói szívesen látogatnak el a Tudományos és Világegyetem Múzeumba, amely egy hagyományos múzeum és egy tudományos élménypark keveréke. A múzeum La Lagunában található, több mint 70 interaktív játékkal. Ez a kiállítás szórakoztató módon mutatják be űr legfontosabb titkait.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél