fbpx

Valentin napi Grand Canaria

Kedves leendő utazó!

Lepd meg a kedvesed: Valentin napi Gran Canaria!

Kiemelt ajánlatunk, csak felnőtt hotelekbe: Gran Canaria, 2022. február 12-től, 8 nap /7 éj, budapesti indulással

FOGLALJA LE AKCIÓS UTAZÁSÁT!

Kattintson a fenti gombra, vagy az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

info@repulosutak.com +36 70 380 8504 , +36 1 430 1778

Dizalya Palm Garden 5*

SERVATUR DON MIGUEL***

A Servatur Don Miguel Hotel, Playa del Inglés központjában található felnőtt hotel (18 év felett). A kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind a strandolni vágyok, mind a változatos éjszakai életet kersők megtalálják a számításukat. A kiváló szolgáltatásairól és kényelmes szobáiról ismert hotel feledhetetlen nyaralást kínál Önnek és párjának!

Standard szoba, reggeli/félpanzió

749€/fő-től

Eftalia Aqua 5*

LABRANDA MARIETA****

A 2015 nyarán lett teljesen felújítva ez a stílusos hotel, mely kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad. Ideális hely, ha szeret kikapcsolódni gyönyörű környezetben és mégis élvezi a nyüzsgést. A hotel közelében vannak a Maspalomasi homokdűnék, és a bevásárló negyed is. Újdonság a hotel tetőterasza, chillout zónával ahonnan élvezheti a panorámás kilátást.

Kétágyas deluxe szoba, reggeli/félpanzió/All Inclusive

885€/fő-től

Cesars Resorts Side 5*

CORALLIUM BEACH BY LOPESAN HOTELS***

A kizárólag felnőtteket fogadó szálloda csendes környéken fekszik, közvetlen a hotel előtt elhelyezkedő San Augustin strand biztosítja a tökéletes környezetet egy pihentető nyaraláshoz, érkezzen akár baráti társasággal, akár párjával.

Kétágyas szoba, reggeli/félpanzió/All Inclusive

1.029€/fő-től

A fenti árak a következőket tartalmazzák:
 repülőjegyet Budapest, repülőtéri illetéket, szállást 7 éjszakára a legkedvezőbb szobatípusban a megjelölt ellátással, transzfert.

Az ár a következőket NEM tartalmazza:
biztosításokat, fakultatív kirándulásokat.

Az utazásszervezők az árak változtatási jogát fenntartják. Foglalás nem készült, az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. A feltüntetett képek csupán illusztrációk.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél