fbpx

Húsvéti autóbuszos utak

Dizalya Palm Garden 5*

Krakkó-Zakopane

Április 15-18.
(4 nap / 3 éj)

Utazásunk célpontja a lengyel királyok fővárosa, Krakkó. Krakkóban gyönyörű épületek maradtak meg a különböző történelmi korokból. Kolostorokkal és apátságokkal körülvett templomok tucatjait lehet látni az Óvárosban sétálva. A mára már parkokkal körülvett óváros falai sokáig épen maradtak. Fakultatív kirándulás keretében ellátogatunk a Wieliczka-i sóbányába, mely elsők közt került fel az UNESCO Világörökség listájára, valamint Auschwitz-ba. Végül Lengyelország egyik ékszerdoboza, Zakopane megcsodálása sem maradhat ki programunkból.

1 főre illetékkel:
69.500 Ft

Eftalia Aqua 5*

Száztornyú Prága

Április 15-18.
(4 nap / 3 éj)

Károly-híd, Vencel tér, Arany utcácska és persze a sörök! Prága, a műintézménynek számító kocsmák otthona kulturális és gasztro-élményeket egyaránt ígér – és hogy mindez igazán felejthetetlen legyen, Telč mesevároskája, a loketi vár és az ódon pompájú Karlovy Vary fürdőváros is a program része.

1 főre illetékkel:
74.900 Ft

Dizalya Palm Garden 5*

Csontváry nyomán

Április 15-18.
(4 nap / 3 éj)

Legtöbbször csak képeken láthatjuk a tájat, ahonnan a nagy festők ihletet merítettek. Pedig az inspiráló vidékek élményekben gazdag kirándulásokat, csodás műemlékeket, gyönyörködtető látványt, egyszóval „festői” helyeket rejtenek. Nincs ez másképp a Csontváryt is megihlető, Neretva- völgyében fekvő, méltán világhírű Mostarral, vagy a világ legszebb 12 vízesése közé sorolt jajcei vízeséssel, illetve Horvátország, legismertebb, legvonzóbb városával, az UNESCO Világörökség részét képező Dubrovnikkal sem. A gyönyörű programból nem maradhat ki a keleti, és a nyugati kultúrát ötvöző, Szarejevó sem.

1 főre illetékkel:
78.900 Ft

Dizalya Palm Garden 5*

Varázslatos Szlovénia

Április 15-18.
(4 nap / 3 éj)

Szlovénia, a zöld ország, rengeteg természeti kinccsel rendelkezik. Tavak, folyók, tenger, magas hegyek, mély barlangok, vadregényes tájak, vízesések, szurdokok, tündéri, hangulatos városok, feltöltődés, kikapcsolódás és megannyi kaland várja Utasainkat.

1 főre illetékkel:
89.900 Ft

Eftalia Aqua 5*

Székelyföld legszebb tájain

Április 15-19.
(5 nap / 4 éj)

5 napos programunk során ellátogatunk Székelyföld legszebb, vadregényes tájaira, megismerkedünk a székely építészettel, kultúrával, legismertebb városainak látnivalóival. Kultúra, kaland, látvány, történelem ötvöződik ebben a programban.

1 főre illetékkel:
59.500 Ft

Dizalya Palm Garden 5*

Észak-olasz tájakon / Alpok-Adria

Április 15-18.
(4 nap / 3 éj)

Utazásunk első állomása Szent Antal városa, Padova, majd megcsodáljuk Veronát, ahol lehetőségünk lesz megismerkedni az Aréna tértől, a Via Mazzinin át, a Capulet házig a város látnivalóival. Utazásunk része a csodálatos Velence felfedezése: Szent Márk tér, Rialto-híd, valamint az üveggyártásáról híres Murano sziget, és a csipke szigete, Burano is.

1 főre illetékkel:
114.900 Ft

Dizalya Palm Garden 5*

Toszkána csodái

Április 15-19.
(5 nap / 4 éj)

Etruszk kincsek, napsütötte tájak és elbűvölő települések: Toszkánát csakis imádni lehet. A hullámzó dombvidék varázslatos városaiban számtalan példáját láthatjuk a régió lenyűgöző sokszínűségének a gótikus Sienától a 13 tornyú San Gimignanóig, a reneszánsz bölcsőjének számító Firenzétől az ódon Luccán át Pisáig.

1 főre illetékkel:
129.900 Ft

A díjak tartalmazzák:

a közlekedést, a programfüzetben leírt programot és ellátást, a szállást kétágyas elhelyezéssel, magyarul beszélő idegenvezetőt

A díjak nem tartalmazzák:

Olaszországban idegenforgalmi adó 1,00-3,00 EUR/fő/éj

A díjon felül – igény szerint – fizethető: fakultatív programok, helyszíni belépőjegyek. Az útlemondási biztosítás mértéke a teljes díj 2%-a, utasbiztosítás választott módozattól függően.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

GYORS ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél