fbpx

Húsvéti repülős utak

Dizalya Palm Garden 5*

Barcelona – a katalán főváros

Április 14-18.
(5 nap / 4 éj)

Katalónia fantáziadús fővárosában a művészetek és az építészet összefonódása a legizgalmasabb. A 130 éve épülő Sagrada Família, a mesebeli Park Güell és a többi szemkápráztató látványosság közepette bármikor megpihenhetünk Barcelona tengerpartján, de egy focimeccs is jó program a híres Camp Nou stadionban.

1 főre illetékkel:
169.900 Ft

Eftalia Aqua 5*

Londoni séták

Április 15-18.
(4 nap / 3 éj)

London ezer arcot mutat a Temze két partján: egyszerre ultramodern, bohém, üzleties és méltóságteljesen királyi. A nevezetes épületeken túl a híres filmes helyszíneket, a hangulatos piacokat és a klasszikus pubokat is fel kell venni a látnivalók listájára – ebben a városban mindig akad új felfedezni való!

1 főre illetékkel:
176.600 Ft

Dizalya Palm Garden 5*

Római séták pluszhelyek!

Április 14-18.
(5 nap / 4 éj)

A hét dombra épült Róma életteli lüktetése minden sarkon ránk köszön, akár a világ legnagyobb ókori amfiteátrumát csodáljuk, akár a Sixtusi Kápolnát, akár a Spanyol Lépcső magával ragadó forgatagát. Rómát nem is elég egyszer látni, így ha szívesen visszatérnénk még, ne felejtsünk el egy érmét dobni a Trevi-kútba…

1 főre illetékkel:
218.450 Ft

A díjak tartalmazzák:

a közlekedést, a szállást 2 ágyas szobában, a megjelentetett programokat és ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetőt

A díjak nem tartalmazzák:

a helyszínen kötelezően fizetendő idegenforgalmi adót, a helyszíni belépőket, a fakultatív kirándulásokat, a feladható poggyászt, az útlemondási biztosítást (2 %)

Igény esetén BBP köthető.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

GYORS ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél