fbpx

Előfoglalási kedvezmények a török riviérára

Kedves leendő utazó!

8 000 km-nyi aranyló tengerpart:

Akár Alanyat választjuk, ahol Antonius és Kleopátra töltötték a mézesheteiket, vagy Belek városát, melynek minden szeglete luxust sugall, amihez a gyönyörű kertek és a zöldellő fenyvesek kellőképp megadják a hangulatot, vagy Antalya ókori városát, mely a Torosz-hegység ölelésében pihen, egyik oldalában a tengerparttal, másik oldalán a hegyekben eredő vízesésekkel, vagy Kemer fenyvesekkel körülvett csodálatosan tiszta vízű, kavicsos partját, minden esetben garantáljuk, hogy örökre beleszeret majd Törökországba.

 

FOGLALJA LE UTAZÁSÁT!

Kattintson a fenti gombra, vagy az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

info@repulosutak.com +36 70 380 8504 , +36 1 430 1778

Dizalya Palm Garden 5*

Diamond Hill Resort 5*
Alanya

2022. június 01 – 08.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
177.000 Ft

Eftalia Aqua 5*

Sensitive Premium Resort 5*
Alanya

2022. június 01 – 08.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
205.000 Ft

Cesars Resorts Side 5*

Miarosa Kemer Beach 5*
Kemer

2022. június 01 – 08.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
210.000 Ft

Dizalya Palm Garden 5*

Club Hotel Sera 5*
Antalya

2022. június 01 – 08.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
240.000 Ft

Eftalia Aqua 5*

Adam & Eve 5*
Belek

2022. június 03 – 10.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
357.000 Ft

Cesars Resorts Side 5*

Susesi Luxury Resort 5*
Belek

2022. június 11 – 18.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
413.000 Ft

Cesars Resorts Side 5*

Granada Luxury Belek 5*
Belek

2022. június 03 – 10.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
447.000 Ft

Eftalia Aqua 5*

Selectum Luxury Resort 5*
Belek

2022. június 01 – 08.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
480.000 Ft

Dizalya Palm Garden 5*

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*
Belek

2022. június 03 – 10.​
7 éjszaka

ultra all inclusive

1 főre illetékkel:
532.000 Ft

Részletek a szállodákról:

Diamond Hill Resort 5*: A szálloda Alanya városközpontjától 4 km-re, a tengerparttól 100 m-re található. A szobák mindegyike klímával, TV-vel, telefonnal, WiFi – vel, minibárral, széffel, hajszárítóval felszerelt. A szálloda szolgáltatásai közül az éttermek, medencék, SPA részleg, sporttal kapcsolatos szolgáltatások, szórakozási lehetőségek és az exkluzív környezet igazán pihentetővé teszik a nyaralást.

Sensitive Premium Resort 5*: A homokos parttól 400 m-re fekvő szálloda saját buszjárattal viszi vendégeit a partra, ahol napernyők, nyugágyak szolgálják a kényelmet. A hotel medencékkel, csúszdákkal, gyermekprogramokkal, sportolási lehetőséggel, wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. A szobák erkéllyel, minibárral, TV-vel, WiFi-vel, hajszárítóval, papucsokkal felszerelt.

Miarosa Kemer Beach 5*: A hangulatos szálloda 250 méterre található Camyuva Beach-től. Szolgáltatásai között éttermek, csúszdapark, medencék, fitness terem, saját strand, kert is szerepel. A kényelmes szobák TV-vel, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval, piperecikkekkel is rendelkezik.

Club Hotel Sera 5*: A szállodából néhány perc sétával a tengerparton találjuk magunkat, ahol gyermekek számára egyéni strand részt alakítottak ki, így kisgyermekes családoknak különösen ideális választás. A komplexum hangulata keleties világba röpíti a vendégeket, területén medencék, játszótér, 7 étterem és wellness szolgáltatások várják a vendégeket. A szobák klímával, széffel, minibárral, fürdőszobával, telefonnal, TV-vel, erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek.

Adam & Eve 5*: Luxus körülmények között biztosít pihenést az Adam & Eve a gyönyörű tengerparton. Érdekes építészeti megoldásokat élvezhetünk ebben a szállodában, kiváló szolgáltatásai és elhelyezkedése mellett. Medencék, beauty & SPA, napozóterasz, éttermek, üzletek állnak a vendégek rendelkezésére. A szobákban fényűző körülmények között pihenhetünk, melyek fürdőszobával, kozmetikai termékekkel, hajszárítóval, telefonnal, klímával, TV-vel, minibárral, erkéllyel felszereltek.

Susesi Luxury Resort 5*: A szálloda közvetlen tengerparti fekvésű, számos étteremmel, medencékkel, SPA részleggel, sportolási lehetőségekkel, aquaparkkal és szórakoztató programokkal várja felnőtt és gyermek vendégeit. Szobái klímával, TV-vel, telefonnal, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval és piperecikkekkel is felszerelt.

Granada Luxury Belek 5*: A Belekben található szálloda kb. 2 km-re található a tengerparttól, melynek könnyű elérését díjmentes buszjáratok biztosítják a szálloda vendégeinek. A 6 emeletes komplexumban a gyönyörű szobák mellett éttermek, szórakozási lehetőségek, üzletek, fodrászat, kozmetika, medencék, csúszdák, napozóterasz nyújtanak kikapcsolódást. A hotel szobái fürdőszobával, hajszárítóval, klímával, telefonnal, TV-vel, minibárral, széffel, balkonnal rendelkeznek.

Selectum Luxury Resort 5*: A hotel szolgáltatásai között szerepel saját strand bárral, éttermek, kávézó, bár, üzletek, játszótér, kert, játszószoba, könyvtár, medence, csúszda, wellness szolgáltatások. A szobák klímával, fürdőszobával, terasszal vagy erkéllyel, minibárral, széffel, telefonnal, TV-vel felszereltek.

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*: Az 5 csillagos szálloda éttermekkel, bárral, üzletekkel, játszótérrel, medencékkel, napozóterasszal, számos sportolási lehetőséggel és széles wellness kínálattal várja vendégeit. A hotel szobái erkéllyel, széffel, minibárral, tea- és kávéfőzővel, WiFi-vel, telefonnal, TV-vel, papuccsal, hajszárítóval, fürdőköntössel felszereltek.

A fenti árak a következőket tartalmazzák:
repülőjegy, szállás, ellátás, transzfer, illeték

Az ár a következőket NEM tartalmazza:
biztosítások

Az utazásszervezők az árak változtatási jogát fenntartják. Foglalás nem készült, az ajánlat a szabad helyek függvényében érvényes. A feltüntetett képek csupán illusztrációk.

Keressen minket, segítünk!

Tax Erika

“15 éve a vagyok a For Two Kft. (Repülősutak.com) értékesítője a cég budai irodájában. Imádok utazni és boldog vagyok, hogy a szakmám, immáron 18 éve, a hobbim is. Sok éves tapasztalatom a garancia arra, hogy remekül fogja érezni Magát utazása során, mert: nálunk az Utas az első!”

Csepregi Csilla

“1992 óta több éves szakmai gyakorlattal állok kedves utasaim szolgálatában a cég budai irodájában. Bátran állítom, hogy ez időben több ezer utazónak segítettem megtalálni álmai utazását és elégedettséggel tölt el, hogy a mai napig nagyon sok „törzsutassal” büszkélkedhetem.”

GYORS ÁRAJÁNLATKÉRÉS

    A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

    >
    Főoldal
    Árajánlatkérés
    Hírlevél