fbpx

Szerelemre hangolva Zanzibáron

ápr 29, 2024

Ön is gyakran úgy érzi, hogy elszaladnak a hétköznapok és alig látja párját? Nincs idejük a közös, minőségi időre? Töltsön el párjával egy felejthetetlen nyaralást!

Zanzibár, az Indiai-óceán gyöngyszeme, a szerelmesek paradicsoma. Lenyűgöző naplementék, igazi romantika. Mi kell még? Összeszedtünk egy pár remek programot, hogy a szigeten biztos ne unatkozzanak.

Zanzibári főzőkurzusok pároknak

Mit szólna egy egyedi élményhez, ahol megismerkedhet Zanzibár fűszeres és változatos ételeivel? Válasszanak egy páros főzőkurzust, ahol helyi szakácsok vezetésével készíthetnek el autentikus zanzibári fogásokat.

Sznorkelezés a korallzátonyoknál

A kristálytiszta vízben búvárkodva felfedezhetik a zanzibári korallzátonyokat. Ismerje meg a víz alatti világ szépségét!

Safari Blue

Vegyenek részt egy Safari Blue hajókiránduláson, amely során kalandozhatnak a türkizkék óceánon keresztül, megállva a legszebb sznorkelhelyeken, barlangoknál és apró szigeteken.

Bungalók a parton

Éjszakázzanak egy bungalóban közvetlenül a tengerparton, ahol a hullámok hangja nyugtató altatódalként szolgál. A privát teraszról gyönyörködhetnek a lenyugvó nap fényében. Varázslatos hangulat!

Yoga és wellness retreat

A szigeten számos lehetőség kínálkozik a jóga és wellness tevékenységekre. Lelkileg és testileg is feltöltődhetnek, miközben a lenyűgöző tengerparti vagy trópusi kertek adta természetes szépség veszi körül Önöket.

Zanzibár egy igazi kincses sziget a szerelmesek számára, ahol nemcsak a gyönyörű táj, de a változatos programok is garantálják, hogy felejthetetlen pillanatokat tölthessen el párjával.

 

Zanzibáron Ön is kikapcsolódhat! Foglalja le utazását vagy kérjen személyre szabott ajánlatot!

Tökéletes kikapcsolódás Zanzibáron!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

    GYORS ÁRAJÁNLATKÉRÉS

      A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

      >
      Főoldal
      Árajánlatkérés
      Hírlevél